SKJ BYG 2020 ApS
Bliv ringet op

  Støbning af gulve

  Stenløse, Ølstykke, samt hele Nordsjælland og København

  Hjem

  Støbning af gulve

  Har du brug for støbning af nyt gulv?

  Skal du have lagt vandbåren gulvvarme i hele huset, eller skal hjemmet isoleres – og skal du i den forbindelse have støbt helt nyt gulv? Det hjælper SKJ Byg gerne med. Når du får erfarne murere på holdet, er du sikker på, at arbejdet bliver gjort godt, hurtigt og efter alle regler.

  Støbning af gulv er en stor omgang, og det kræver ofte, at du og familien ikke er i hjemmet i noget tid. Det skyldes selvfølgelig, at hele gulvet skal rives op, og det nye støbte gulv skal have tid til at tørre ordentligt. Det støbte gulv bliver fundamentet for resten af gulvet, som du skal have ovenpå, og derfor er det vigtigt, det laves korrekt.

  SKJ Byg har støbt mange gulve gennem årene, og vi hjælper også gerne dig, hvis du bor i Nordsjælland. Kontakt os i dag for at høre nærmere om hele processen.

  Få lagt gulv efter eget valg

  Er planen, at der skal fliser på det støbte gulv bagefter? Eller ønsker du dig et lækkert trægulv? Uanset dine ønsker kan vi hjælpe dig helt i mål. Fliser og klinker klarer vi selvfølgelig selv – og skal du have lagt trægulv, samarbejder vi med dygtige tømrere, som klarer opgaven hurtigt.

   

  Medlem af BygGaranti

  Vi er medlem af BygGaranti, fordi vi gerne vil give dig en ekstra sikkerhed. Selvom vi er dygtige til vores arbejde, har du som kunde altid et sikkerhedsnet, hvis noget mod forventning skulle være galt.

  Om os

  SKJ Byg drives af murermester Sten Jørgensen og Kim Jørgensen. Vi har begge masser af erfaring med murerfaget.

  Vælg os, fordi

  Vores store erfaring og gode resultater

  Mange år i branchen sætter sine spor, og vi har håndværket i orden. De gode resultater driver os fremad.

  Konkurrencedygtige priser og god kvalitet

  Vi er muligvis ikke de billigste murere, men vi er de bedste. Kvaliteten af det vigtigste for os.

  Vi overholder vores aftaler

  Der er intet værre end folk, der ikke overholder sine aftaler. Sådan har vi det selv, og derfor møder vi altid op på det aftalte tidspunkt og får opgaven lavet til tiden.

  Brug for et uforpligtende tilbud?

  Få et uforpligtende tilbud